rotterdam
 
 
rotterdam De Volkskrant.
Nederlands culinair erfgoed, maar haast nergens nog te bestellen. Is het tijd voor een herwaardering van de tong Picasso? AGE-GGK: veel letters voor een stukje rijke Rotterdamse voetbalhistorie. Oranje schrijft tegen Letland punten bij, en moet duel verder maar snel vergeten.
SAMENWERKEN MAAKT STERKER MRDH.
Werken aan een betere bereikbaarheid en aan het vernieuwen van de economie. Dat is de missie van de 23 gemeenten die daarvoor hun kennis en krachten bundelen in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. En dat alles voor groei van de welvaart en het welzijn van de bijna 24, miljoen inwoners.
Thuiszorg Rotterdam en thuishulp Rotterdam e.o. Aafje.nl.
Met deze indicatie wordt huishoudelijke ondersteuning betaald vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Bent u bijvoorbeeld woonachtig in Rotterdam, dan komt onze team thuishulp Rotterdam bij u langs. Uw gemeente vergoedt een groot deel, daarnaast betaalt u in 2020 een vast abonnementstarief van 1900, per maand.
Kampioen in verenigen.
Of neem contact op met jouw gebiedsconsulent. 18.11.2021 Nieuws 10 jaar Rotterdam Sport op Maat: de community van free to move. 18.11.2021 Nieuws Volleybalclubs werken met 'Supersamenwerking' aan toekomstbestendigheid. 16.11.2021 Nieuws 10 jaar Rotterdam Sport op Maat: de voortrekkersrol van Ramon Storm.
Home Museum Boijmans Van Beuningen. Previous. Next. Facebook. Instagram. Twitter. Pinterest. Back to top. Zoeken.
Boijmans bij de Buren. In 2019 startte een serie tentoonstellingen bij onze buren in Rotterdam en Schiedam. Boijmans bij de Buren behelst een grootse samenwerking tussen Museum Boijmans Van Beuningen en acht buurmusea en instellingen in Rotterdam. Boijmans in de Stad.
Mariniersmuseum.
Ga direct naar de inhoud. Het stoerste museum van Rotterdam. Heropening 5 juni 2021. Open: dinsdag t/m zondag. 09.30 17.00 uur. Let op: Reserveren verplicht. Boek eenvoudig je tickets online. Plan hier je bezoek. Wijnhaven 7-13 3011 WH Rotterdam 010 412 96 00.
Home Rotterdam. Make it Happen. Close. Search. Menu. Rotterdam. Make it Happen.
You will only hear the city sounds of Rotterdam from a distance on the roof of the new art depot of the boijmans Van Beuningen museum in the Museumpark. What you will hear though, is the rustling of the trees.
Hogeschool Rotterdam - Overtref jezelf met een van onze opleidingen - Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Post hbo trainingen en cursussen. Bij voltijd ga je de gehele werkweek naar school. Deeltijd studeren doe je meestal naast je werk. Duaal staat ook wel bekend als werken en leren. Een overzicht van het laatste nieuws. Zakia Guernina herbenoemd als collegelid Hogeschool Rotterdam. 12 januari 2022. De Raad van Toezicht van Hogeschool Rotterdam heeft bekendgemaakt dat Zakia Guernina is herbenoemd als lid van het College van Bestuur van de hogeschool. Deze herbenoeming gaat in vanaf 1 september 2022 voor een periode van vier jaar. Zakia Guernina is sinds 1 september 2018 actief in haar rol als lid van het College van Bestuur. Aanwas Bachelor Medische Hulpverlening van belang voor aanpak tekorten acute zorg. 12 januari 2022. Daar waar de HU genoodzaakt is een pas op de plaats te maken houden Hogeschool Rotterdam en de HAN de instroom voor de opleiding open.
Homepage Rotterdam GroenLinks. GroenLinks.
Met jouw hulp gaat er in maart ook een GroeneGolf door Rotterdam! Doe mee in Rotterdam. Wil je meedoen met GroenLinks Rotterdam? Sluit je aan bij het campagneteam, doe mee met activiteiten of denk na over politieke themas bij een van de.
Sculpture International Rotterdam. Sculpture International Rotterdam.
Rotterdam herdenkt bombardement 80 jaar. Burgemeester Aboutaleb heeft in de ochtend van 14 mei 2020 een krans gelegd bij het beeld De verwoeste stad op Plein 1940 in Rotterdam; precies 80 jaar nadat Duitse bommenwerpers de Rotterdamse binnenstad verwoestten. Cultuurinformatie in tijden van corona.

Contacteer ons

Zoeken naar rotterdam