tentenverhuur
 
 
TENTENVERHUUR EN VERKOOP BLITZZ TENTEN EN FEESTMATERIAAL.
Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt, is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen mettafels, stoelen, linnen, bestek verlichting.,
Tentenverhuur Deforche - Huur uw tent - Feesten - Events.
Gezien de oppervlakte die deze tent kan creƫren en zijn goedkopere prijs ten opzichte van kadertenten, is deze tent erg populair bij festivals en buurtfeesten. Spantenten Een spantent wordt ook wel eens een biertent of festivaltent genoemd. Deze mooie blauwe tent met gele strepen springt in het oog op uw evenement. Het ontwerp zorgt ervoor dat u geen masten hebt in het midden van de tent. Dit zorgt voor een mooie open ruimte voor uw podium. 20,5, m breed. 20,5, m breed. Breedte 20,5, m - Min. lengte 25 m. Hoogte muren 3 m. Tophoogte 9 m. Verlengbaar per 10 meter. Vraag uw offerte. Dit is de ruimste tent in het assortiment. Ze is 25,5m.Ze, is ideaal voor concerten door haar grote volume. De zijkanthoogte is 4m en de tophoogte 11m.Belgische groepen zoals Clouseau, Nathalia, Stan van Samang traden reeds op in deze tent. Breedte 25,5, m - Min. lengte 37,5, m. Hoogte muren 4,00, m. Tophoogte 11 m. Verlengbaar per 7,5, meter. Vraag uw offerte. Wij verhuren onze vloer op de grootte dat u wenst. Meer info
tentenverhuur
Tentenverhuur t Zeepaardje.
Prijzen zijn exl btw. Studio te huur vanaf 36 euro inbegrepen gebruik van binnenzwembadfitnesszaalontspanningsruimte, voor biljartenpoolenpingpongtafelvoetbalsauna., Ook fietsen te huur 5 euro per dag. Zie op 2de hands studio te huur met frontaal zeezicht middelkerke. Verhuur van tenten en springkastelen.
herimandirk.be.
Nieuw bij Peecon. Feesttentenverhuur - Heirman Dirk. Heeft U ook plannen om een tuinfeest, personeelsfeest enz. Vraag ons vrijblijvend een offerte. Wij verhuren tenten met of zonder plankenvloer, toiletten, tafels en stoelen. Alsook kan U voortaan bij ons Herashekwerk huren.
Tentenverhuur - Partenze.
You are here.: Met enkele gegevens kunnen wij aan de slag om een eerste inschatting van het project te maken. Geheel vrijblijvend ontvangt u een offerte op maat. Scherpeputstraat 16, Lokeren. Maandag - vrijdag: 8u - 17u Enkel op afspraak.
Tentenverhuur - KSA SJBT.
Deze 28 tenten zijn exclusief bestemd voor verhuur en als dusdanig in prima staat en maximum 3 jaar oud. Omdat we zelf weten hoe delicaat tenten kunnen zijn hebben we al onze tenten voor aankoop volledig opgesteld en nagekeken op eventuele mankementen.
Prijslijst Tentenverhuur.
Betongewicht 150 kg bij harde ondergrond. Vlakke ondergrond vereist binnen normale loopafstand. Kubo statafel wit indoor outdoor 70x70x110cm. Kubo statafel zwart indoor 70x70x110cm. Stoel Maya wit. Stoel Diva zwart. Box sofa wit. Box sofa zwart. Tafel rechthoek 180x80x75,5cm., Tafel rond 122x76cm.
Tentenverhuur Luc Dries.
Tentenverhuur Luc Dries. Tafels en stoelen. Tentenverhuur Luc Dries verhuurt niet enkel kadertenten en spantenten maar ook springkastelen, tafels, stoelen en alles wat nodig is om uw tuinfeest, party of trouwfeest te laten slagen! Neem zeker een kijkje bij onze producten.
Tentenverhuur, partytent huren, verhuur tenten Gent - feesttent huren.
Wilt u dus een tent huren in Sint-Amandsberg, dan moet u beslist contact opnemen met DWC Verhuur? Wenst u meer informatie over tentenverhuur? Aarzel niet en contacteer ons, wij staan steeds tot uw dienst! KLIK DOOR NAAR ONZE WEBSITE. Tentenverhuur in Sint-Amandsberg. DWC Verhuurcenter Gent Oost Vlaanderen - DWC Verhuurcenter - Tenten Verhuur.
Tent Huren - Tentenverhuur - TENTZ - Huur een stijlvolle tent!
Een feest organiseren in een tent op een unieke locatie, bij u thuis in de tuin of naast uw bedrijf is altijd persoonlijk, sfeervol en bovenal gezellig. Voor uw personeels- of bedrijfsfeest, beurs, trouwfeest, tuinfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, festival of evenement verhuurt Tentz kwaliteitsvolle tenten. We verhuren luxe pagodetenten, stretchtenten en exclusieve boogtent en. Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair. Je kan ook kiezen voor de unieke after-party service waarbij wij alles in de gehuurde tent opruimen.Tentz is een professionele feestpartner, met een persoonlijke aanpak, die stipt en betrouwbaar werkt en alles tot in de puntjes verzorgt.
Fiesta Rent Tentenverhuur.
Fiesta Rent Tentenverhuur. Top- en paviljoententen. Bekijk ons assortiment. Bekijk ons assortiment. Bekijk ons assortiment. Wij verhuren nu ook loungemeubels! Tentverhuur - plaatsing of afhaling van tenten. U kan de goederen afhalen in ons magazijn of laten afleveren tegen een meerprijs. De tenten worden door onze diensten of samen met de klant geplaatst. - Een transparante prijsstructuur en antwoorden op praktische vragen en waar voor uw geld. Ook in ons gamma: Heliumflessen. Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes. Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken. Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.

Contacteer ons

Resultaten voor tentenverhuur