tentenverhuur
 
 
Vallis tentenverhuur GastroAixpert.
Welkom op de pagina van Vallis tentenverhuur. Al sinds 1997 een begrip in het heuvelland en de Euregio. Vallis gaat een stap verder, en zal u in de komende tijd op de hoogte houden van alle nieuwe mogelijkheden in verband met verhuur van tenten en party-meubilair of ook de planning/organisatie van U feest.
Rikorent - Tentenverhuur en feestmateriaal verhuur.
Wij beschikken over een ruime keuze aan pagodetenten, kadertenten en aluminium hallen om uw feestvierders van het nodige comfort te voorzien. U hebt de keuze uit verschillende afmetingen om voor elk feest, groot en klein, de perfecte tent de voorzien.
Tentenverhuur Coninx - verhuur van tenten, pagodetenten, partytenten.
Pagodetent 5 meter. Tentenverhuur en tententotaalservice. Voor een familiair tuinfeestje of een bedrijfsfeestje, voor het verhuren van tenten bent u bij tentenverhuur Coninx aan het juiste adres. Kadertenten, pagodetenten en Miamitenten kortom, een tent voor elk feest. Ook voor het volledige feestgebeuren kan u bij ons terecht. Wij zorgen voor de inrichting van de tenten, van vloerbekleding, tentenvloeren, tafels en stoelen tot verlichting en zelfs het porselein op tafel. Levering en opbouw kan door ons gebeuren. Onze prijzen zijn erg competitief en onze service compleet. De perfecte partytenten, combineerbaar, afmetingen 5x5. Voor feesten en evenementen met een groter aantal personen. Miami en partytenten. Voor een party of tuinfeest, maar ook geschikt voor evenementen en beurzen. Ook voor de inrichting van uw tent bent u bij ons aan het goede adres. Contacteer ons voor het verhuur van tenten.: Hebt u zelf een feest of een evenement? Contacteer ons voor. een gratis en vrijblijvende offerte. Tentenverhuur Coninx - Abroxweg 30 - 3960 Bree - Limburg - Tel/Fax: 0032 89 46 66 22 - Gsm: 0032 494 33 54 03 na 16u. Tentenverhuur - Pagodetenten - Kadertenten - Partytenten ingerichte tenten - totaalservice - Miamitenten - Verhuur van tenten - Privacy cookie policy.
Tentenverhuur Coninx - verhuur van tenten, pagodetenten, partytenten.
Voor een party of tuinfeest, maar ook geschikt voor evenementen en beurzen. Ook voor de inrichting van uw tent bent u bij ons aan het goede adres. Contacteer ons voor het verhuur van tenten.: Hebt u zelf een feest of een evenement? Contacteer ons voor. een gratis en vrijblijvende offerte. Tentenverhuur Coninx - Abroxweg 30 - 3960 Bree - Limburg - Tel/Fax: 0032 89 46 66 22 - Gsm: 0032 494 33 54 03 na 16u. Tentenverhuur - Pagodetenten - Kadertenten - Partytenten ingerichte tenten - totaalservice - Miamitenten - Verhuur van tenten - Privacy cookie policy.
Tenten verhuur in Zandhoven bij Partylife.be - weer of geen weer!
Wat zeggen onze klanten? Dit weekend gebruik gemaakt van een partytent en tafels bij Partylife. Makkelijk te reserveren, snelle reply om concreet af te spreken en vlotte levering/ophaling. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding én last-minute door het slechte weer ons springkasteel kunnen omwisselen in een tent!
TJL-Events BVBA Lubbeek Vlaams-Brabant Tenten en hallen Tentenverhuur Spantenten Web2day.be.
Contact opnemen met TJL-Events BVBA. Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement. Deze kaart niet meer tonen. TJL-Events BVBA, Lubbeek. TJL-Events BVBA verhuurt zowat alles om uw evenement logistiek te ondersteunen. Op de site vindt u geen prijzen want. In samenspraak zoeken zij samen met u naar het ideale evenwicht tussen uw budget en het aanbod. TJL-Events BVBA start de samenwerking met een goede dialoog, waarbij elk evenement, van welke aard ook, apart bekeken en besproken wordt alvorens zij een bestek maken. Wens je een online bestek of ons een mailtje sturen druk dan hier Het volstaat ons te contacteren om een afspraak te maken, en het zal duidelijk worden dat wij zeker iets voor elkaar kunnen betekenen. Tevens werkzaam in Roeselberg, Tielt-Winge, Holsbeek en Molenbeek. Tentenverhuur, Spantenten, Kadertenten, Membraamtenten, Shelters, Athenatenten.
Home Party Professionals.
32 16 29 15 47 info@decuber.be. Professioneel in tentenverhuur. Party Professionals Tentenverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van pagode, kader en stretchtenten. Wij leveren op allerlei events, feesten, beurzen en festivals. Een aantrekkelijke en sfeervolle tent met veel toepassingen. Ideaal voor een bredere overkapping.
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
Wat kleinschalig begonnen is als eenmanszaak is uitgegroeid tot een ware referentie in de grensstreek op het vlak van tentenverhuur, feestmaterialen en evenementenorganisatie in de wijde omgeving van Antwerpen. Voor elk evenement en ieder feest hebben we de juiste verhuurmaterialen in huis waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het organiseren van al uw feesten. Tentenverhuur Martens: uw specialist in de omgeving van Antwerpen. Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP tenten.
De betrouwbare leverancier voor het huren van stretch Altiro Tenten.
Telg uit een familie die al decennia tentenverhuur voor luxe evenementen verzorgt, is dit werk hem met de paplepel ingegoten. Alles wat we binnen Altiro Tenten doen, moet bijdragen aan onze twee pijlers: 'klantentevredenheid' en 'werkplezier. Kwaliteit, service, maatwerk en snelheid Altiro betekent 'pijlsnel. Dat is wat u van ons kan verwachten. U organiseert een feestelijk evenement en wij zullen er alles aan doen om met onze tenten een onvergetelijke indruk te maken. Uw voorkeuren realiseren we in de vorm van maatwerk, zodat alle details naar wens zijn. Een snelle oplevering en een hoog serviceniveau zijn vanzelfsprekend. Op deze website lichten wij graag een tipje van de sluier op van ons rijke aanbod aan tentenverhuur. Voor eventuele vragen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken. Over Altiro Tenten. Kantoor en magazijn.: General T 32 3 313 86 23. Victoria T 32 468 21 16 46. Tent huren of kopen.
Galaxy tentenverhuur.
Verhuur van tenten, friteuses, tafels, stoelen. Alles voor events en privé feesten. Meer dan 30 jaar ervaring. 0475 91 02 57. Kadertenten Podia Spantenten Tafels en stoelen Tenten Terrasverwarming Tiptenten WC-wagen. Sluit je aan het is gratis. Ben je zelf een ondernemer, bijberoeper of freelancer in Haacht?

Contacteer ons

Meer resultaten voor tentenverhuur