huurwoningen
 
 
Huurwoningen VBO.
Makelaars / Taxateurs. Vind een makelaar. Waarom een VBO-makelaar. Informatie over VvEs. Vakblad Vastgoed Adviseur. 2021 VBO Disclaimer Cookies herzien. www.vbo.nl gebruikt cookies bijvoorbeeld om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt.
Sociale huurwoningen Gemeente Kasterlee.
Sociale huurwoningen zijn betaalbare woningen voor mensen met een beperkt inkomen. Om een sociale woning te huren, moet je je kandidaat stellen bij een sociale huisvestingsmaatschappij. In onze gemeente zijn de volgende twee maatschappijen actief: De Ark en de Geelse Huisvesting.
Woningpremie particuliere huurwoningen.
Start / E-loket / Woningpremie particuliere huurwoningen. Woningpremie particuliere huurwoningen. De gemeente beschikt al enkele jaren over de premie duurzaam wonen waarbij houders van het zakelijk recht van leegstaande woningen een premie krijgen wanneer ze renovatiewerken en/of energetische werken uitvoeren in deze woning.
Aanvraagformulier verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen Wetteren.
Geef hier je zoekterm in. Aanvraagformulier verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Aanvraagformulier verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Als u een woning een zelfstandige woning of een kamer of studentenkamer verhuurt in het Vlaamse Gewest, moet u ervoor zorgen dat die woning voldoet aan bepaalde normen.
Sociale huurwoningen Kempisch Tehuis - Stad Lommel.
Verenigingen en vennootschappen. Sociale huurwoningen Kempisch Tehuis. Sociale huurwoningen Kempisch Tehuis. Het Kempisch Tehuis verhuurt sociale woningen in verschillende gemeenten waaronder Lommel. Men berekent de huurprijs van een sociale woning op basis van het inkomen. Je moet op het moment van de inschrijving 18 jaar zijn.
huurwoningen
Een energiezuinige huurwoning. Huurwoningen moeten steeds energiezuiniger worden. Dakisolatie is verplicht vanaf 2020. Je mag je woning vanaf dan niet meer verhuren indien het dak niet of niet voldoende werd geïsoleerd. Ook voor hoogrendementsglas gelden vanaf 2020 steeds strenger wordende regels.
huurwoningen Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Schrijven, het beheer van de huurwoningen, en Zijn co-directeur van een verhuurder advocacy groep zijn mijn voornaamste bezigheden van vandaag. L'écriture, la gestion des biens en location, et d'être' co-directeur d'un' groupe de défense des propriétaires sont mes principales occupations aujourd'hui.,
De kwaliteit van de huurwoning Wonen Vlaanderen.
Een belangrijk verschil is ook dat de federale normen van de Woninghuurwet enkel bij aanvang van de huur gelden terwijl de gewestelijke normen in de Vlaamse Wooncode op ieder ogenblik van toepassing zijn. U leest hier wat u kunt doen als u gebreken vaststelt in uw huurwoning.
Conformiteitsattest huurwoningen Gemeente Kampenhout.
U kunt een conformiteitsattest aanvragen bij de gemeente.: voor huurwoningen of ter beschikking gestelde woningen als er een hoofdverblijfplaats gevestigd is. voor ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen die weer in orde gebracht zijn. U kunt het attest aanvragen bij de gemeente.
Huurwoningen en sociale woningen - Gemeente Balen.
Huurwoningen en sociale woningen. Huurwoningen en sociale woningen. Schrijf in voor webinar 'Slim' verhuren'' 9 dec. Balen kiest samen met 10 Kempische gemeenten voor vorming één woonmaatschappij. Het Pandschap renoveert jouw leegstaand huis tot sociale huurwoning. Overzicht: Fluvius-premies in 2021.

Contacteer ons

Zoeken naar huurwoningen