huurwoningen
 
 
Sociale huurwoningen Tuinwijk Poelkapelle - Gemeente Langemark-Poelkapelle.
Sociale huurwoningen Tuinwijk Poelkapelle. De Mandel doet grote inspanningen om haar patrimonium te renoveren en te vernieuwen om moderne en comfortabele huurwoningen aan te bieden. In dit kader zal De Mandel in de Tuinwijk in Poelkapelle 6 oude huurwoningen vervangen, die niet meer voldoen aan de huidige regelgeving.
huurwoningen
3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen Gemeente Middelkerke.
In de kijker. 3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. 3 meest voorkomende gebreken in huurwoningen. Het agentschap Wonen-Vlaanderen brengt in haar jaarverslag 2017 de resultaten in kaart van 10.980 conformiteitsonderzoeken in Vlaamse woningen. 46% van de gecontroleerde woningen bleken niet te voldoen aan de woonkwaliteitsnormen.
huurwoningen
Huurwoningen - Ik wil huren MVGM.
Schrijf u nu in en ontvang vanavond nog onderstaande woningen per e-mail. Reageer via deze e-mail en meld u aan voor de loting van deze unieke huurwoningen. Bekijk hier het overzicht van alle deelnemende woningen. Huurwoningen die binnenkort beschikbaar zijn. Simon Stevinstraat 31. Van der Hoevenplein PP 138. Bergen op Zoom. Frits Touwstraat 13. Jacoba van Beierenhof 25. Duke Ellingtonstraat 66. RENO Albert Cuypstraat 138 -1. Meer woningen die binnenkort beschikbaar zijn. 5 Voordelen van inschrijven. U ontvangt als eerste het nieuwste huuraanbod per e-mail. In uw eigen profiel kunt u uw woonwensen eenvoudig zelf wijzigen. Zoek in ons totale huuraanbod met meer dan 90.000 eenheden. U kunt onbeperkt reageren op vrij gekomen huurwoningen. Geen wachtlijsten, toewijzing op basis van loting. De tofste plek om te wonen: BMine in Amsterdam. Schrijf je in om te wonen aan het IJ! Uw droomhuis huren via MVGM Wonen? Bent u op zoek naar een eengezinswoning, een appartement of een seniorenwoning voorzien van alle gemakken?
huurwoningen
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen sociaalhuis.
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Facet Site source subsite. Gepubliceerd op Woensdag 22 december 2021. Harelbeke en Kuurne willen inzetten op kwalitatieve huurwoningen en voeren vanaf volgend jaar een verplicht conformiteitsattest in. Een dergelijk attest geeft aan dat de huurwoning voldoet aan de veiligheids-, gezondheids- en stabiliteitsnormen.
huurwoningen
Veelgestelde vragen - conformiteitsattest voor huurwoningen Stad Lier.
Conformiteitsattest voor huur woningen. Veelgestelde vragen - conformiteitsattest voor huurwoningen. Veelgestelde vragen - conformiteitsattest voor huurwoningen. Wie kan een conformiteitsattest aanvragen? Bij huurwoningen is het de eigenaar, mede-eigenaar, vruchtgebruiker, erfpachter, opstalhouder of onder verhuurder van de woning die een conformiteitsattest kan aanvragen.
huurwoningen
Huis of Appartement Huren Elke Dag Nieuwe Huurwoningen Huurstunt.
Zoek je nieuwe huurwoning. Ondek de nieuwste huurwoningen in jouw stad. Vind een huurwoning die bij je past. € 2.500 Appartement Gevers Deynootweg 84 m2 3kamers. € 1.375 Appartement Passage 53 m2 2kamers. € 804 Appartement Veilingstraat 20 m2 1kamer.
huurwoningen
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen Liedekerke.
Verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen. Het reglement verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen heeft als doel de kwaliteit van de woningen op de huurmarkt op te volgen en te verbeteren. Elke woning die wordt verhuurd of te huur wordt gesteld als hoofdverblijfplaats, zal moeten beschikken over een conformiteitsattest.
huurwoningen
Woonopmaat en BAM Wonen vieren oplevering veertig energiezuinige sociale huurwoningen in Beverwijk Koninklijke BAM Groep Royal BAM Group.
Home Pers Persberichten Woonopmaat en BAM Wonen vieren oplevering veertig energiezuinige sociale huurwoningen in Beverwijk. Woonopmaat en BAM Wonen vieren oplevering veertig energiezuinige sociale huurwoningen in Beverwijk. 16 maart 2022 08:58: - BAM Wonen bv. Beverwijk, 16 maart 2022 - BAM Wonen is gestart met de oplevering van veertig energiezuinige sociale huurwoningen aan de Kingsford Smithstraat in Beverwijk aan Wooncorporatie Woonopmaat.
huurwoningen
Woningkwaliteit huurwoningen Gemeente Zonnebeke.
Vanaf 1 mei 2021 geldt in Zonnebeke dat bepaalde huurwoningen verplicht over een conformiteitsattest dienen te beschikken. Wanneer er klachten zijn over de kwaliteit van een woning en je raakt er samen met de eigenaar niet aan uit, kan je terecht bij de gemeente.
huurwoningen
Conformiteitsattest voor huurwoningen Willebroek.
De oudste woningen komen eerst aan de beurt. In de periode tussen 2021 en 2022 worden alle huurwoningen die ouder zijn dan 45 jaar prioritair onderzocht. Tegen 2027 moeten alle Willebroekse huurwoningen over een conformiteitattest beschikken. Spontane aanvragen zijn ook mogelijk.
huurwoningen

Contacteer ons

Resultaten voor huurwoningen